Appsemble Waarneming app 2.0 low-code editor

Update waarneming app 2.0

De waarneming app (wat is het ook alweer?) heeft een update ontvangen deze maand. Het is vanaf nu mogelijk om per geplaatste waarneming een actie uit te voeren, door op ‘pak waarneming op’ te drukken. Mocht de gemelde waarneming opgelost zijn, kan deze door middel van een druk op de knop als voltooid worden gemeld. Vervolgens kan een waarneming terug worden verzonden naar het juiste team binnen de gemeente.

Waarneming app 2.0 Voer actie uit knop - Low-code development

Filters toegevoegd

Door een filter toe te voegen worden alle waarnemingen in de app overzichtelijker op te pakken. Het is mogelijk om te filteren op datum, status, locatie en kanaal (stadsdeel of team) van de waarnemingen. Stel je eigen filters in, om zo alleen de waarnemingen te zien die voor jou relevant zijn.

De filter instellingen worden per gebruiker bewaard.

Doelgerichte communicatie met chat functie

Efficiënte communicatie is een belangrijk punt van aandacht binnen de gemeente Amsterdam. Voorheen werd whatsapp ingezet, wat een pragmatische oplossing bleek, maar doordat er alleen berichten aan één lange lijst toegevoegd worden is dat vaak niet effectief. Een melding (waarneming) moet goed en zo snel mogelijk worden opgelost. Onze nieuwe chat feature zorgt er voor communicatie gescheiden blijft per waarneming. Daarnaast wordt de chat enkel getoond indien relevant voor jou. Een bericht bevat een titel, bericht, naam afzender en datum van de geplaatste bericht.

Chat functie Waarneming app - Low-code platform Appsemble

Sluit de applicatie niet geheel aan bij de wensen in jouw gemeente? Gebruik dan de bouwblokken als basis en maak je eigen applicatie.

Door deze waarneming app als basis te nemen kan je de app vrij eenvoudig ombuigen richting aangrenzende apps:

  • Je kan de “Buiten Beter” of “Verbeter de Buurt” app in jouw gemeente gebruiken, maar wat nou als je het net een klein beetje anders wil? b.v. ook overlast in je straat melden?
  • Communicatie omtrent een onderwerp (wat het ook mag zijn: een casus, project, etc ..) is effectiever dan een grote chatbox.
  • Whatsapp inzetten betekent geen controle over je data of weten wie mee leest. Maak je eigen team communicatie tool. Al zou je het alleen maar doen voor het door jou zelf instelbare app logo.


Popular berichten