Onze nieuwe lijst bouwblok | Appsemble zelf je app ontwikkelen

Update: Voeg je eigen huisstijl en een nieuw bouwblok toe aan je app.

CSS added to low-code editor

Appsemble biedt vanaf nu een standaardstijl op basis van bulma CSS-framework. Hoewel dit volledig functioneel is voor eindgebruikers, zijn ontwikkelaars wellicht geïnteresseerd om elementen zelf aan te passen zoals hun huisstijl en merknaam.

Appsemble ondersteunt aangepaste styling doordat ontwikkelaar een hierarchisch model in CSS kunnnen uploaden, dat dan wordt geïmplementeerd. Stylesheets kunnen op drie verschillende niveaus worden geüpload en kunnen op drie verschillende punten in  de applicaties worden geïmplementeerd.

Low code app bouwen met Appsemble

 

Een applicatie kan gestyled worden op server level, organisatie level en app specifiek.

Je vindt meer informatie op onze theme pagina. Hier vind je voorbeelden en meer uitleg over het gebruik van de CSS in onze editor.

Nieuw lijst bouwblok

Met het nieuwe lijst bouwblok is het mogelijk om een overzichtelijk lijst te maken van een bestaande API. Je kunt zelf fields aan passen aan de hand van de data die je gaat importeren. In een bouwblok is het mogelijk om de regels ‘clickable’ te maken, je kunt zo doorverwijzen naar een interne app pagina.

Zelf een app maken met onze nieuwe bouw blok List Appsemble

 

Hier een kleine voorbeeld van het lijst bouwblok, links de ingevoerde code en rechts het resultaat.  

Wil je meer weten over het nieuwe bouwblok? Bekijk dan onze listblok documentatie.

Op de hoogte blijven van updates
Iedere dag zijn onze developers bezig met verbeteringen van de code. We maken nieuwe bouwblokken en ontwikkelen we geheel nieuwe applicaties. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Appsemble Open Source platform? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

Popular berichten