voor de Appsemble low-code editor

Form

Met een formulierblok is het mogelijk om een dataset te verzenden. Dit kan op uw eigen server worden gedaan. De informatie kan de volgende gegevens bevatten: GPS-locatie, tekst en afbeeldingen.
Markdown

Een eenvoudig blok dat inhoud kan weergeven op basis van de Markdown code.
Het kan worden gebruikt om inhoud aan de pagina’s toe te voegen, bijvoorbeeld een lijst met externe links, tekst en afbeeldingen op een pagina te verwerken.
Markdown bouwblok
Map

Het kaartblok is ideaal voor het weergeven van lijstgegevens op basis van geodata. De markeringen worden weergegeven met OpenStreetMap. Elke tag kan individuele informatie bevatten, deze informatie kan worden opgehaald uit uw eigen dataset.
Detail viewer

De detailviewer kan informatie ophalen uit je eigen dataset (API) of Appsemble API. In de detailviewer is het mogelijk om tekst, afbeeldingen en geodata weer te geven.
List

Heeft u een grote lijst met gegevens die moet worden weergegeven? De lijst blok is dan ideaal voor data gegevens omte zetten in een lijst. De velden worden gegenereerd op basis van uw eigen gegevens, kolommen, deze worden geladen met het gebruik van de schemataal.


Action-button

Een actie bouwblok kan acties uitvoeren, deze worden geactiveerd wanneer u op de knop drukt. Ga bijvoorbeeld van uw startpagina (voorbeeld A) naar een contactformulier (voorbeeld B).


Benieuwd naar alle velden en parameters per blok?

Bezoek onze documentatie pagina voor meer technische informatie over de blokken.