OpenApps low code development platform

Inschrijving: Bijeenkomst OpenApps in Utrecht

Datum: 05 juni 2019 Tijd: 09:30 – 12:00
Locatie: Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht
Entree: Gratis

Op 5 juni in Utrecht houden wij een bijeenkomst voor alle geïnteresseerde gemeenten. Mark van der Net, Tech Lead CTO Amsterdam zal een presentatie houden over OpenApps. Hij vertelt onder anderen over: hoe OpenApps bijdraagt aan de open-source infrastructuur van de gemeente Amsterdam. Hoe OpenApps ook in te zetten is in andere gemeenten en de kracht van het samen bouwen.

Voor wie direct door wil pakken is er de mogelijkheid om samen met de developers achter het OpenApps platform ter plekke een App te maken, we dagen iedereen uit om een interessante dataset mee te nemen!

Wat kun je verwachten

Opening door:

Kurt Isik (Adviseur innovaties, VNG realisatie)

Mark van der Net (CTO Innovatie, Amsterdam) geeft een presentatie over:

  • Hoe OpenApps bijdraagt aan de open-source infrastructuur van de gemeente Amsterdam.
  • Hoe OpenApps in te zetten is in andere gemeenten.

Remco Haszing (software developer, Appsemble) zal voorbeelden geven hoe je te werk moet gaan om een eigen applicatie te bouwen met de reeds bestaande bouwblokken.

Kees van den Broek (CEO, Appsemble) zal vertellen over de SaaS oplossingen die Appsemble biedt om op een eenvoudige manier applicaties te bouwen en hosten.

Na de afloop is er gelegenheid voor het stellen van vragen. We komen graag te weten hoe OpenApps nog beter inzetbaar wordt in jouw gemeente.


Popular berichten