Lente update

Sinds de afgelopen winter update hebben we ons toegelegd op een verbeterde gebruikerservaring van het platform. Verbeterd is de presentatie van apps in de App Store. Ook verbeterd is de mogelijkheid apps te klonen, de broncode te bekijken en ingebouwd versiebeheer. In een korte video leggen we uit hoe dit werkt. Daarnaast zijn we opgenomen in de common ground componentencatalogus.

Nieuwe functionaliteiten

Klonen van een app

Waarom een app vanaf nul beginnen? Met Appsemble is het mogelijk om op basis van een bestaande app een kopie te maken, zodat je niet vanaf nul een app hoeft op te bouwen. We noemen dit “klonen”. Het enige dat je nog hoeft te doen is de aanpassingen maken die je nodig hebt. In de bovenstaande video is te zien hoe je eenvoudig een bestaande app kunt klonen.
Uiteraard geldt dit alleen voor publieke open source apps. Het is geen probleem om een app enkel voor jezelf of de eigen organisatie te houden.

Versie beheer

Met behulp van snapshots is het mogelijk om een oudere versie van de app terug te zetten. Handig wanneer je druk aan het experimenteren bent of om te zien welke aanpassingen collega’s onlangs gemaakt hebben.

Resource editor

Het beheren van data is makkelijker en overzichtelijker geworden.  Zie bovenstaand filmpje voor verdere uitleg.

App store inrichting

Gebruik de ingebouwde App Store om alle low-code apps binnen je organisatie te beheren. Handig voor de eigen medewerkers die zo alle apps eenvoudig kunnen ontdekken. Ook handig voor andere organisaties die kunnen doorbouwen op jouw apps. Hoe je dit inricht zie je in de bovenstaande video.

Apps

Hier staan alle apps die binnen jouw organisatie zijn aangemaakt of gekloont. Privé apps zijn alleen zichtbaar voor leden van de organisatie. Open apps zijn zichtbaar voor iedereen.

Blokken

Als organisatie is het mogelijk om zelf blokken te ontwikkelen voor eigen gebruik, maar ook om te delen.

Common Ground

Altijd al willen weten hoe common-ground compatible Appsemble is, of je huidige leverancier? De checklist is eenvoudig in te vullen en te delen. Je vindt deze app ook in de common ground componentencatalogus.

Haven compatible

We zijn onderweg naar volledige common ground Haven certificering.

Popular berichten